Hennepolie 30% – Dutch Nova

Dutch Nova Hennepolie 30% is gemaakt van de hoogste kwaliteit hennepplanten, uit gecertificeerde biologische teelt.

 89,95 incl. VAT

Gratis verzending vanaf € 45
Eerlijke producten van hoge kwaliteit
Professioneel en persoonlijk advies

Beschrijving

Hollandse Nova Hennepolie 30% – Biologisch geteeld en met zorg geproduceerd

Dutch Nova Hennepolie 30% is gemaakt van de hoogste kwaliteit hennepplanten, uit gecertificeerde biologische teelt. In tegenstelling tot veel andere ‘goedkope’ merken wordt DutchNova Hennepolie op Nederlandse bodem geproduceerd. Hiervoor worden de allerbeste henneprassen gebruikt, biologisch geteeld in Duitsland.

De olie bestaat uit een combinatie van een hoogwaardig CO2-geëxtraheerd hennepextract; gemengd met virgin hennepzaadolie. Hennepzaadolie helpt je de hennep beter te doseren en helpt bij de opname van de werkzame stoffen in je lichaam.

Gebruik en dosering Hennepolie 30% druppels

  • Goed schudden voor elk gebruik – vul de pipet twee keer en leeg hem in het flesje voordat u de druppels inneemt.
  • Neem vervolgens de aanbevolen dosis (1-3 keer per dag, 1-3 druppels) onder de tong.
  • Houd het daar een minuut vast en slik dan de olie door.
  • Voor het beste resultaat wacht je 10 minuten voordat je iets drinkt nadat je de hennepolie hebt ingenomen.

Iedereen reageert anders op hennepolie, dus ook de dosering is voor iedereen anders. Wij raden aan om met een lage dosis te beginnen. Bouw dit overeenkomstig op, eventueel na 10-14 dagen. Geef uzelf dus de tijd om aan de dosering te wennen. Het kan een tijdje duren voordat uw lichaam zich aan de olie heeft aangepast.

Het belangrijkste is om de olie regelmatig te gebruiken om een ​​niveau van de actieve ingrediënten in het lichaam op te bouwen. Het verdient daarom de voorkeur om het minstens twee keer per dag in te nemen. Heeft u vragen of wilt u advies over de geschikte Hennep dosering? Contacteer ons alsjeblieft!

Bewaren van Dutch Nova Hennepolie 30%

Je kunt hennepolie het beste op een koele en donkere plaats bewaren. Let op! De olie hoeft niet in de koelkast bewaard te worden. Als u dat wel doet, kan het zijn dat de olie moeilijker te doseren is. Stel het pipetflesje niet bloot aan zonlicht om de kwaliteit van de olie en de pipet te behouden.

Olie- en pipetflesjes zijn niet bepaald de ideale combinatie, daarom worden flessen hennepolie soms vies en/of lijken ze te lekken. Probeer de pipet niet te buigen en houd hem zo schoon mogelijk. Het kan ook helpen om de draad van de fles af te vegen met een stuk papier voordat u deze na gebruik sluit. Lijkt de fles niet goed te sluiten? Houd hem vervolgens ongeveer vijf seconden stevig vast, zodat eventuele lucht die zich tussen de pipet en de dop (of fles) heeft opgehoopt, kan ontsnappen.

Houdbaarheid Hennepolie 30% van Dutch Nova

Sterker nog, hennepolie verliest nauwelijks zijn houdbaarheid, omdat zowel de gebruikte hennepextracten als de hennepzaadolie een zeer lange houdbaarheid hebben. Omdat de fles echter door externe factoren vervuild kan raken of de olie verkeerd bewaard kan worden, wordt geadviseerd deze binnen een jaar na opening op te gebruiken.

Merk

Dutch Nova

De hennepsupplementen van DutchNova zijn gemaakt met full-spectrum hennepextracten afkomstig van EU-gecertificeerde biologische teelt. Dit zorgt ervoor dat u veilige en effectieve hennepproducten koopt. Bovendien garanderen wij de laagste prijzen in Nederland. Omdat wij rechtstreeks aan consumenten verkopen, hoeven wij geen rekening te houden met hoge marges voor wederverkopers en distributeurs. Op deze manier maken wij de kracht van de natuur voor iedereen toegankelijk. Ontdek de effecten van DutchNova!

Er zijn nog geen beoordelingen.

Toon alleen beoordelingen in Nederlands (0)

Wees de eerste om “Hennepolie 30% – Dutch Nova” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *