Hennepolie Citroen 8%

Hennepolie met citroensmaak 8% van Dutch Natural Healing is gebaseerd op ons bewezen effectieve en 100% biologische hennepextract.

 27,95 49,95 incl. VAT

Gratis verzending vanaf € 45
Eerlijke producten van hoge kwaliteit
Professioneel en persoonlijk advies

Beschrijving

Hoge kwaliteit hennepolie met een druppel citroen

Hennepolie met citroensmaak 8% van Dutch Natural Healing is gebaseerd op ons bewezen effectieve en 100% biologische hennepextract. Door de unieke 1:1 verdunning van het extract met hennepzaadolie bevat één flesje van 10 ml – 20 ml 825 mg – 1650 mg hennep van de hoogste kwaliteit.

Naast een hoge concentratie hennep bevat deze olie ook actieve ingrediënten en aromatische terpenen en terpenoïden die de olie een aangename smaak geven en de entourage-effect van het product ondersteunen. Zo heeft de natuur de plant immers bedoeld. Door de natuurlijke ingrediënten van de plant te respecteren en onze producten vers en in het laboratorium getest te houden; Hennepolie van Dutch Natural Healing is misschien wel een van de meest effectieve hennepoliën die momenteel verkrijgbaar zijn.

Gebruik

  • Goed schudden voor elk gebruik
  • Plaats 2-3 keer per dag 2-3 druppels onder de tong en slik na een minuut door
  • Verhoog de dosering indien gewenst na 10-14 dagen
  • Bewaren bij kamertemperatuur

Hennepolie is een voedingssupplement en is bedoeld om het algemeen welzijn te ondersteunen en is niet bedoeld om welke aandoening dan ook te behandelen, diagnosticeren, verzachten, voorkomen of genezen. Raadpleeg uw arts als u medicijnen gebruikt of als de klachten aanhouden.

Extra informatie

Inhoud

10 ml, 20 ml

Merk

Dutch Natural Healing

Sinds 2005 heeft Dutch Natural Healing zich geleidelijk ontwikkeld tot één van de beste en meest betrouwbare – ISO-gecertificeerde – hennepproducten wereldwijd. Deze reputatie hebben we te danken aan onze eerlijke en betrouwbare werkwijze, plus onze gedrevenheid om écht effectieve hennepproducten te ontwikkelen. Deze producten leveren we nu al aan meer dan 50 merken over de hele wereld. Daarnaast bieden we ons eigen merk hennepolie van topkwaliteit en andere hennepsupplementen aan via onze webshop en verschillende verkooppunten.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Toon alleen beoordelingen in Nederlands (0)

Wees de eerste om “Hennepolie Citroen 8%” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *