Hennepzeep parfumvrije formule

6 klantbeoordelingen

Plantaardige hennepzeep verrijkt met natuurlijke hennepolie. Parfumvrij, zeer hydraterend en geschikt voor de dagelijkse huidverzorging.

 6,25 incl. VAT

Gratis verzending vanaf € 45
Eerlijke producten van hoge kwaliteit
Professioneel en persoonlijk advies

Beschrijving

Hennepzeep — De zachtere manier om de gevoelige huid te reinigen

De Hennepzeep van Dutch Natural Health met 100 mg actieve ingrediënten is de zachte manier om uw handen en lichaam te reinigen en verzorgen. Met een 100% plantaardige, parfumvrije formule heeft het een neutrale geur en een krachtige hydraterende werking. Het is volledig vrij van agressieve chemicaliën en zal de natuurlijke afweer van uw huid niet wegnemen, zoals normale handzepen dat wel kunnen. Onze Hennepzeep is rijk aan hennepzaadolie en natuurlijke essentiële oliën en is verzachtend genoeg om het ongemak van lastige huidaandoeningen zoals eczeem en psoriasis te verlichten, en omdat het boordevol helende kracht van pure, natuurlijke hennep zit, kan het ontstekingen en irritatie kalmeren. en bevordert een gezonde huidverjonging. Als je op zoek bent naar dagelijkse, natuurlijke huidverzorging met het extra voordeel van pure hennep en 100% natuurlijke hennepzaadolie, zoek dan niet verder: je hebt het zojuist gevonden!

Hennepzeep (100 mg) van Dutch Naturals is:

  • 100% natuurlijk en volledig plantaardig
  • Veilig te gebruiken op een gevoelige huid
  • Vrij van kunstmatige parfums en andere agressieve ingrediënten

Een aantal goede redenen om onze hennepzeep te gebruiken:

  • Reinigt voorzichtig handen en lichaam
  • Kalmeert de geïrriteerde huid
  • Voedt en beschermt
  • Ondersteunt een dagelijks huidgezondheidsroutine

Verwen jezelf elke dag

Als je eenmaal onze natuurlijke hennepzeep hebt gebruikt, vraag je je af hoe je ooit iets anders hebt gebruikt. Het is de kracht van de natuur die ervoor zorgt dat onze zeep zachtjes reinigt, maar toch de weerstand van de huid ondersteunt en verlichting geeft bij irritatie en jeuk. We weten uit eigen ervaring en de feedback van duizenden tevreden klanten dat de hennep die we in onze huidverzorgingsproducten verwerken wonderen kan doen bij een probleemhuid. Maar geloof ons niet alleen op ons woord, maar probeer het zelf. We zijn ervan overtuigd dat je niet meer terug zult gaan naar conventionele zepen nadat je de kracht van pure hennep en natuurlijke hennepolie hebt ervaren om je huid te beschermen en te voeden.

Is hennep goed voor de huid?

Studies hebben aangetoond dat hennep de gezondheid van de huid kan ondersteunen door een ontstekingsremmende en hydraterende werking te hebben.

Maakt hennepzeep je slaperig?

Nee. Onze hennepzeep zal u niet slaperig maken en uw alertheid of mentale scherpte niet beïnvloeden.

Volledig natuurlijke ingrediënten:

Natriumolivaat, natriumsojaaat, natriumcocoaat, hennep sativa zaadolie, zea maïskolfmeel, hennep sativa extract, eucalyptus citriodora olie, pogostemon cablin olie.

Extra informatie

Gewicht 104 g
Afmetingen 7 × 8 × 2 cm

Merk

Dutch Naturals

Dutchnaturals cosmetics is het resultaat van meer dan 50 jaar ervaring in huidverzorging en 2 jaar ontwikkeling. Een uniek partnerschap dat een lijn van hoogwaardige producten creëert om de huid te voeden en verzorgen, met RAW-ingrediënten van biologische hennep. Elke crème en gel die we produceren bevat een concentratie van actieve ingrediënten. Dit zorgt ervoor dat alle actieve ingrediënten goed vertegenwoordigd zijn en de beste effecten bieden op de gezondheid van uw huid. Gecombineerd met een aantal heilzame natuurlijke oliën voor een huid- en pH-neutrale aanpak die bewezen effectief is - het is bijna te mooi om waar te zijn. Precies zoals de natuur het bedoeld heeft!

5.00
Based on 6 reviews
Write a Review

  1. Engels

    Anne Richter (geverifieerde eigenaar)

    The soap is great. It smells pleasantly natural and feels great on my sensitive skin. I love her!

  2. Nederlands

    Anne Richter

    De zeep is geweldig. Het ruikt aangenaam natuurlijk en voelt heerlijk aan op mijn gevoelige huid. Ik hou van haar!

  3. Engels

    Linda (geverifieerde eigenaar)

    I could smell the soap before opening the package such a pure natural smell I left the bar in the shower I not only used it as a hand soap but as a hair and body wash.There are 3 of us using it, one person been totally bald and each of the other two wearing a blade 2-3. I don’t know how it would be for people with long hair but I can honestly say it lathered very well and there was no residue left after a quick rinse. The bar stayed in shape and form and even though it seemed to reduce in size quicker than those I would usually buy from the supermarket, I took that as a positive! as it had no fillers or other additives to it.My skin felt soft and had none of that dryness that I get from other brands.

  4. Nederlands

    Linda

    Ik kon de zeep ruiken voordat ik de verpakking opende, zo'n puur natuurlijke geur dat ik de bar in de douche liet staan. Ik gebruikte hem niet alleen als handzeep, maar ook als haar- en lichaamswas. We gebruiken het met zijn drieën, één persoon was helemaal kaal en elk van de andere twee droeg een mes 2-3. Ik weet niet hoe het zou zijn voor mensen met lang haar, maar ik kan eerlijk zeggen dat het heel goed schuimde en dat er geen residu achterbleef na een snelle spoeling. De reep bleef in vorm en ook al leek hij sneller kleiner te worden dan de repen die ik normaal in de supermarkt zou kopen, ik vond dat positief! omdat het geen vulstoffen of andere toevoegingen bevatte. Mijn huid voelde zacht aan en had niets van die droogheid die ik bij andere merken krijg.

  5. Engels

    Frank M. (geverifieerde eigenaar)

    We've actually always made our own soaps, but then I tried the soap, very pleasant & foams well & has a greasy effect, what more could you want, keep it up.

  6. Nederlands

    Frank M.

    We hebben eigenlijk altijd onze eigen zepen gemaakt, maar toen heb ik de zeep geprobeerd, heel prettig & schuimt goed & heeft een vettige werking, wat wil je nog meer, ga zo door.

Toon alleen beoordelingen in Nederlands (3)

Een beoordeling toevoegen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *