Hennepfruitthee – (20 x 5mg)

2 klantbeoordelingen

Onze Hennep Fruittheemix is ​​uniek in zijn soort! Gemaakt met oranjebloesem, stukjes appel, wortel, ananas en natuurlijke aroma’s, biedt deze thee een explosie van fruitige smaken.

 21,95 incl. VAT

Gratis verzending vanaf € 45
Eerlijke producten van hoge kwaliteit
Professioneel en persoonlijk advies

Beschrijving

Hennepfruitthee

Onze Hennep Fruittheemix is ​​uniek in zijn soort! Gemaakt met oranjebloesem, stukjes appel, wortel, ananas en natuurlijke aroma’s, biedt deze thee een explosie van fruitige smaken. Bovendien is deze thee decafé en theïnevrij, waardoor het een perfecte keuze is voor elk moment van de dag.

Dankzij een bijzondere en opwindende mix van verschillende soorten fruit en kruiden biedt deze Fruit Explosion Hennepthee een heerlijk opwindend en energiek aroma. In deze thee vind je bijvoorbeeld tonen van druiven, sinaasappel en passievrucht, naast andere fruitige smaken. Versterkt met wateroplosbare hennep voor de beste effecten.

Thee met wateroplosbare hennep

Hennep is van nature niet in water oplosbaar. Daarom maakt Hennepthee alleen gebruik van het unieke wateroplosbare, full-spectrum Hennepextract van Dutch Natural Healing. Een product met een veel hogere biologische beschikbaarheid vergeleken met hennepolie. Dit betekent dat de actieve ingrediënten in dit wateroplosbare product beter door het lichaam worden opgenomen; voor een sterker effect dan gewone hennep.

Bovendien biedt dit product dankzij de rijke combinatie van actieve ingrediënten en terpenen in de wateroplosbare hennep het best mogelijke entourage-effect. Gecombineerd met de luxe biologische theemelanges is deze Hemp Tea Fruit Explosion ongeëvenaard qua effect, smaak en bruikbaarheid. Probeer het zelf!

Hoe hennepfruitthee te gebruiken:

  • Kook water
  • Vul een mok, kopje of glas voor thee met het kokende water
  • Neem een ​​piramidezakje Hennepthee uit de pot en doe deze in het water
  • Laat de thee 3-5 minuten staan ​​om te proeven. en laat afkoelen tot het drinkbaar is
  • Geniet van de heerlijke smaak en stimulerende effecten van Hemp Tea Fruit Explosion

Aanbevolen dagelijkse dosis: 1 kopje hennepthee per dag

Maximale dagelijkse dosis: 2 kopjes hennepthee per dag

Ingrediënten:

Fruittheemelange, oranjebloesem, appelstukjes, wortel, ananas, natuurlijk aroma. In water oplosbare hennep (water, curcumine, plantaardige glycerine, triglyceriden, myrceen, bèta-caryofylleen, pineen, limoneen, linalool, natriumwaterstofcarbonaat.

*Van gecertificeerde biologische teelt

Extra informatie

Gewicht 251 g
Afmetingen 9,5 × 11,5 × 14 cm

Merk

Dutch Natural Healing

Sinds 2005 heeft Dutch Natural Healing zich geleidelijk ontwikkeld tot één van de beste en meest betrouwbare – ISO-gecertificeerde – hennepproducten wereldwijd. Deze reputatie hebben we te danken aan onze eerlijke en betrouwbare werkwijze, plus onze gedrevenheid om écht effectieve hennepproducten te ontwikkelen. Deze producten leveren we nu al aan meer dan 50 merken over de hele wereld. Daarnaast bieden we ons eigen merk hennepolie van topkwaliteit en andere hennepsupplementen aan via onze webshop en verschillende verkooppunten.

5.00
Based on 2 reviews
Write a Review

  1. Engels

    P.R (geverifieerde eigenaar)

    Tastes delicious and calms my mind.

  2. Nederlands

    P.R

    Smaakt heerlijk en word er rustig van in m’n hoofd.

Toon alleen beoordelingen in Nederlands (1)

Een beoordeling toevoegen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *