Hennep Handcrème

2 klantbeoordelingen

Een voedende, hydraterende mix van natuurlijke oliën en pure Hennep, ontwikkeld om de handen te beschermen en te verzorgen.

 19,95 incl. VAT

Gratis verzending vanaf € 45
Eerlijke producten van hoge kwaliteit
Professioneel en persoonlijk advies

Beschrijving

Hennep Handcrème van Dutchnaturals – Hennep goedheid voor je handen

Een tube Hemp Hand Cream van Dutchnaturals bevat 50 ml van onze natuurlijke, helende handcrème, versterkt met 125 mg hennep met volledig spectrum. Deze vochtinbrengende, voedende crème is afgeleid van rauwe en biologische hennepextracten en is speciaal ontwikkeld om hardwerkende handen van elke leeftijd te beschermen en te verzorgen en is geschikt voor dagelijks gebruik.

Dankzij het assortiment 100% natuurlijke ingrediënten biedt Hemp Hand Cream van Dutchnaturals een breed scala aan voordelen van hennep — het ziet er natuurlijk uit en ruikt natuurlijk, maar doet wonderen. Eerlijk gezegd is het bijna te mooi om waar te zijn!

Voedende en verzorgende handcrème met 125 mg hennep met volledig spectrum

De Hemp Skin Cream van Dutchnatural bevat een reeks koudgeperste natuurlijke oliën, zoals jojoba om te hydrateren en te voeden, calendula om een ​​gezonde celdeling en genezing te bevorderen, en kokosolie. Kokosolie heeft een kleine moleculaire structuur en een laag smeltpunt, waardoor hennep gemakkelijker door de huid wordt opgenomen en onze crème een zijdezachte, gladde textuur krijgt die heerlijk aanvoelt.

Het is deze prachtige mix van natuurlijke oliën die onze handcrème zo goed maakt voor de verzorging van de droge, ruwe en gerimpelde huid. Met zijn pure, krachtige hennep kan onze handcrème ook helpen veroudering te vertragen en huidproblemen zoals eczeem, jeuk en allergische reacties te bestrijden.

Belangrijkste kenmerken:

  • Snelle opname
  • Huidneutraal door een precieze combinatie van pure hennep en natuurlijke oliën
  • Ondersteunt de natuurlijke flora van de huid
  • Helpt een normaal pH-niveau van de huid te behouden

De voordelen van hennephandcrème

  • Helpt ruwe of gesprongen handen te behandelen
  • Voedt en beschermt
  • Repareert schade
  • Ongeëvenaarde hydraterende werking
  • Houdt de huid glad, gezond en elastisch
  • Kalmeert irritatie

Ingrediënten:

Aqua, Cetearylalcohol, Hennep Sativa Zaadolie, Butyrospermum Parkii Boter*, Cocos Nucifera Olie*, Limnanthes Alba Zaadolie, Glycerine, Macadamia Integrifolia Zaadolie*, Simmondsia Chinensis Zaadolie*, DNH RAW hennepextract, Helianthus Annuus Zaad Olie*, Prunus Amygdalus Dulcis-olie*, Cetylalcohol, Natriumcetearylsulfaat, Parfum, Alcohol, Cetylpalmitaat, Levulinezuur, P-anijszuur, Natriumlevulinaat, Ascorbylpalmitaat, Tocoferol, Symphytum Officinale Wortelextract*, Kaliumsorbaat, Fytinezuur , Natriumbenzoaat, Equisetum Arvense-bladextract*, Aloë Barbadensis-bladsappoeder*, Dinatriumcocoylglutamaat, Natriumcocoylglutamaat, Calendula Officinalis-bloemextract*, Melkzuur, Lavandula Hybrida Grosso Kruidenolie, Daucus Carota Sativa-wortelextract*, Rosmarinus Officinalis-blad Extract*, * Gecertificeerd biologisch.

* UIT BIOLOGISCHE LANDBOUW GECONSERVEERD MET KALIUMSORBAAT EN NATRIUMbenzoaat

Extra informatie

Gewicht 150 g
Afmetingen 4 × 4 × 12 cm

Merk

Dutch Naturals

Dutchnaturals cosmetics is het resultaat van meer dan 50 jaar ervaring in huidverzorging en 2 jaar ontwikkeling. Een uniek partnerschap dat een lijn van hoogwaardige producten creëert om de huid te voeden en verzorgen, met RAW-ingrediënten van biologische hennep. Elke crème en gel die we produceren bevat een concentratie van actieve ingrediënten. Dit zorgt ervoor dat alle actieve ingrediënten goed vertegenwoordigd zijn en de beste effecten bieden op de gezondheid van uw huid. Gecombineerd met een aantal heilzame natuurlijke oliën voor een huid- en pH-neutrale aanpak die bewezen effectief is - het is bijna te mooi om waar te zijn. Precies zoals de natuur het bedoeld heeft!

5.00
Based on 2 reviews
Write a Review

  1. Engels

    Linda (geverifieerde eigenaar)

    The hand cream again is superb, light and absorbs quickly smells lovely and I can see a definite improvement after only a week of use Thank you

  2. Nederlands

    Linda

    De handcrème is weer fantastisch, licht en trekt snel in, ruikt heerlijk en ik zie al na een week gebruik een duidelijke verbetering. Dank je wel

Toon alleen beoordelingen in Nederlands (1)

Een beoordeling toevoegen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *